• Barbara de Klerk - Heerenveen

Hoe je door meer naar jezelf te luisteren in korte tijd meer geluk ervaart


Ik heb de afgelopen jaren veel geleerd en mij persoonlijk ontwikkeld. Niet alleen veel gegroeid door mijn twee kinderen met autisme. Ik heb ook veel van ze geleerd. Maar ook door keuzes die ik ging maken in mijn leven. Ik ging noodgedwongen meer voor mezelf gaan staan en zorgen, mij op nummer 1 zetten. Keek wat voor mij belangrijk is en ging ervoor. Veel boeken gelezen, coachtrajecten gevolgd en een life coach opleiding gedaan, iets wat ik heel graag wilde doen. Dat is echt een hele belangrijke les voor mij geweest om mijzelf weer terug te vinden en meer energie te krijgen en door te kunnen gaan. Zo er voor mijn kinderen zijn en voor mezelf kiezen. Daar kwamen natuurlijk heel veel gevoelens bij kijken zoals mag ik dit wel doen voor mezelf kiezen en wie ben ik nou? Waar ik mij voorheen geen rust gunde en doorging nam ik nu een stap terug.


Ik ben gaan luisteren naar mezelf nadat ik deze eerst moest terugvinden.

Mijn mind ging eerst protesteren en was het er niet mee eens. Hij ging me misleiden en terugroepen. Hij zou laten weten dat ik geen rust mocht nemen en een boek mocht gaan lezen of andere leuke dingen mag doen.

Ik ben anders gaan denken en andere keuzes gaan maken in mijn leven. Keuzes in het kiezen van mijn gedachtes. Ik kies nu voor liefde. En draai mijn gedachtes om als ik een negatieve gedachte heb of als ik mij onrustig voel. Ik vraag me af klopt dit?


Ik werk met intenties zetten voor de dag. En sta heel positief in het leven. Ik kan echt genieten van de kleine dingen en mijn dierbaren om mij heen.

Het is zo fijn lichter in het leven te staan en je niet meer zo druk hoeft te maken wat een ander van je vind. Dat je de reacties die je krijgt over je uiterlijk die niet zo leuk zijn lekker kan laten gaan. Of al dat nastaren gewoon de boel laat. Dat onwennige gevoel dat je steeds hebt dat je niet goed genoeg bent het kan laten zijn wat het is.


Ik wil je graag inspireren dat jij je net zo als ik je ook zo gaat voelen!

Voor meer inspiratie ga naar:


https://www.andersisuniekcoach.nl/blog


Als je dit leuk vindt volg mij dan op facebook en als je het wat vindt geef hem dan een like.

Of word lid van mijn groep voluit leven met een uniek uiterlijk

https://www.facebook.com/Anderszijnisuniek/


https://www.andersisuniekcoach.nl/hoe-kan-ik-je-helpen
27 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven
Anders zijn is uniek........
Contact:
Life coach Barbara- Anders zijn is uniek
Email: barbara@andersisuniekcoach.nl
KVK nr: 73143340
BTW: NL001866133B38
Bank: NL84KNAB0258424338

Donaties klein of groot zijn heel erg welkom om mijn werk verder te kunnen voortzetten. Dankje wel!

  • White Instagram Icon
  • White Pinterest Icon
  • LinkedIn - White Circle
  • White Facebook Icon
Stel hier je vraag

© 2018 Life coach Barbara - Anders zijn is uniek