• Barbara de Klerk - Heerenveen

Hoe is zichtbaarheid voor jou, met je unieke uiterlijk?

De komende tijd ga ik jou nog meer inspireren en mijn meer kennis delen. Om jou te helpen je zekerder te voelen over jezelf en voluit te leven. Te gaan staan voor jezelf. Zodat jij meer blijer en je mooier voelt ondanks wat andere van je vinden en je anders ziet.


De afgelopen tijd heb ik veel los moeten laten op het gebied van zichtbaarheid voor mijn praktijk. En daarin te groeien met mijn praktijk maar vooral zelf te groeien. Ik moest mij er wel overheen zetten meer te gaan staan voor mezelf en mijn missie vrouwen te helpen met een uniek uiterlijk om te zorgen dat ze zich zekerder voelen en blijer voelen over zichzelf. Voluit kunnen leven hoe zij dat willen. Ik zie nog veel te veel dat vrouwen zich klein houden en niet voor zichzelf kiezen. En zich laten leiden door andere en hun mening. Heb ik ook nog steeds af en toe last van.


Vaak hebben deze unieke vrouwen een pittige jeugd gehad met veel operaties om mooier te worden, werden gepest of op straat zomaar beoordeelt of nagestaard. Daardoor kunnen ze zichzelf verliezen omdat ze dan niet meer weten wie zijn nou echt meer zij, ze gaan zichzelf anders zien dan ze werkelijk zijn. Dit gaat geleidelijk aan en vaak onbewust.


Met mijn handvatten die ik geef in mijn coaching traject komen ze weer dichter bij zichzelf en nemen ze weer keuzes voor zichzelf en nemen ze weer de leiding over hun leven. Ik ben ervaringsdeskundige en weet als geen ander hoe zij zich voelen en hoe frustrerend dat kan zijn om niet meer dicht bij jezelf te staan en je zo rot en onrustig te voelen, dat je gek word van de reacties van andere en gewoon wil zijn!


Maar om deze missie na te streven en dat wil ik. Moet ik wel zichtbaarder worden en me laten zien. En laten weten dat ik er ben voor jou. Dat vond ik eerlijk gezegd in het begin erg spannend en moeilijk om over heen te stappen. Want ja uit mijn ervaring uit mijn verleden weet ik dat ik het liefst onzichtbaar wil zijn en niemand iets van mij zou mogen vinden. Dat koste mij erg veel energie.


Ik wilde door mijn onzekerheid niet gezien worden dus vond ik die zichtbaarheid wel een dingetje. Ik ben nu heel gelukkig en voel mezelf heel goed maar met zulke dingen komt die onzekerheid weer naar boven. Ik weet waar het vandaan komt en weet ook dat het tijd nodig heeft zulke dingen zeker nieuwe dingen om aan te wennen en te vertrouwen dat het goed is. Dat ik goed genoeg ben.


Nou ga ik iets uit mijn comfortzone en ga dinsdag 24 sept om 10.00 uur een masterclass stop zoeken naar jezelf geven op mijn facebookpagina anders is uniek. Je krijgt dan mijn 3 inzichten die je moet weten voor meer geluk en succes in je leven.


Vind dit heel spannend te doen maar deze kennis is zo belangrijk en waardevol vind ik en vind dat jullie deze inzichten moeten krijgen zodat je je weer goed kunt voelen en voluit je leven kan leven zoals jij dat wilt zonder belemmeringen dan ben ik tevreden!


Als ik mijn dochter van 8 zie hoe zij met haar eetstoornis (ARFID) omgaat en het heel spannend vind om nieuwe etenswaren te proeven en dat toch probeert te proeven ondanks haar autisme, angst en weerstand ervoor. Kan ik niet anders dan voor mijzelf gaan staan en jullie alles geven wat ik in mijn macht heb om jullie mijn kennis en inzichten te geven en te delen met jullie. Want daar word ik blij van!


Ga 24 september om 10.00 uur allemaal kijken en luisteren!


12 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven
Anders zijn is uniek........
Contact:
Life coach Barbara- Anders zijn is uniek
Email: barbara@andersisuniekcoach.nl
KVK nr: 73143340
BTW: NL001866133B38
Bank: NL84KNAB0258424338

Donaties klein of groot zijn heel erg welkom om mijn werk verder te kunnen voortzetten. Dankje wel!

  • White Instagram Icon
  • White Pinterest Icon
  • LinkedIn - White Circle
  • White Facebook Icon
Stel hier je vraag

© 2018 Life coach Barbara - Anders zijn is uniek