• Barbara de Klerk - Heerenveen

Ben jij klaar om te gaan staan voor jezelf?

Bijgewerkt: 28 jan 2020

Het is zo mooi om te zien als vrouwen met een uniek uiterlijk gaan staan voor hun keuzes en hun dromen! Ik weet uit ervaring hoe onzeker en anders je je kan voelen. Al die onzekerheden en overtuigingen uit je hoofd halen en inzien en loslaten. Dat is een hele klus maar wel oh zo mooi als het lukt. Er gaat een wereld voor je open. Je krijgt rust in jezelf en durft te gaan staan voor wie je bent. je kan makkelijker tegen de reactie van andere mensen. En staat veel blijer in het leven.


Ik heb een mooi online programma voor vrouwen met een uniek uiterlijk, zo gaaf! Onderwerpen zoals persoonlijke ontwikkeling en zelfbewustzijn, negatief zelfbeeld en onzekerheid komen daar ter spraken maar ook zelf liefde en zelfacceptatie gaan we diep op in. Waarin ik jou meeneem van onzeker naar voluit leven met een uniek uiterlijk met zekerheid.


Toen ik aan mijn persoonlijke ontwikkeling begon en naar coaches ging, had ik nooit gedacht dat ik mijn droom zou gaan leven. Een coachpraktijk neerzetten en mensen inspireren en begeleiden met hun 'anders' voelen en zijn. Nu zoveel jaren later kan ik eindelijk zeggen dat ik mijn droom echt leef! Ik moet mij zelf nog wel eens in mijn arm knijpen of het echt zo is. Ik heb zoveel rust in mezelf en hard gewerkt aan mezelf om dit te bereiken. Het ging niet altijd makkelijk, nu nog steeds niet altijd en zoals ik had gewild. Maar het is toch gelukt. Je komt jezelf erg tegen in je persoonlijke ontwikkeling maar het levert je uiteindelijk zo veel meer op. En ik vind het geweldig om mensen daarin te kunnen ondersteunen. Ik weet waar jij staat en waar jij naar toe zou kunnen gaan. Ik weet hoe het voelt en hoe jij je voelt in je persoonlijke ontwikkeling reis. Het raakt me echt als deze vrouwen niet zien wat ik in hun zie en zich onbewust en bewust klein houden voor zichzelf en anderen.


Ik gun jou zoveel meer dan dat jij je anders voelt en onzeker bent over je uiterlijk en daardoor niet voluit kan leven zoals jij eigenlijk diep van binnen wilt.

Als ik het kan kan jij het ook!


Ik hoor en lees graag een reactie op mijn blogonderwerp van je! laat het me hieronder weten!

Ga en durf jij te gaan staan voor jezelf?


https://www.andersisuniekcoach.nl/voluitlevencoachtraject10 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven
Anders zijn is uniek........
Contact:
Life coach Barbara- Anders zijn is uniek
Email: barbara@andersisuniekcoach.nl
KVK nr: 73143340
BTW: NL001866133B38
Bank: NL84KNAB0258424338

Donaties klein of groot zijn heel erg welkom om mijn werk verder te kunnen voortzetten. Dankje wel!

  • White Instagram Icon
  • White Pinterest Icon
  • LinkedIn - White Circle
  • White Facebook Icon
Stel hier je vraag

© 2018 Life coach Barbara - Anders zijn is uniek