• Barbara de Klerk - Heerenveen

10 tips voor meer zelfliefde

Ik heb de afgelopen twee jaar nog meer geleerd over zelfliefde. Ik werkte hard mengde mij in de maatschappij en ben bezig met een coachpraktijk op te bouwen en daarbij run ik ook nog eens een gezin met twee kinderen met autisme. Dit is veel. Ik merkte dat het niet altijd vanzelf en makkelijk ging. En voelde mijn energie weg ebben. Door de drukte zorgde ik niet zo goed voor mezelf en verloor ik mezelf ook weer een beetje. Ik heb de afgelopen tijd zo hard gewerkt weer aan mezelf en mij nog meer bewust geworden van heel veel dingen die spelen in mezelf en heb mooie inzichten gekregen waar ik mee aan de slag kan. Ik ben me aan het verdiepen in hypnose en regressie en heb een hele mooie hypnose om je zelfbeeld te verbeteren.

Ook ben ik me aan het verdiepen in de chakra´s in je lichaam en levensenergie Ki. Ik wil dit toe gaan passen in mijn praktijk samen met tarotkaarten en numerologie waarmee ik dieper op je karakter en levensloop in kan gaan. Van deze onderwerpen word ik nu erg blij van. Het is niet altijd makkelijk en je kan weerstand krijgen van je omgeving maar Ik ben nu mijn zelfliefde aan het omarmen en hoop dat ik jullie met deze blog 10 tips ook kan inspireren hetzelfde te doen. Het heeft mij nu zoveel meer inzichten gegeven.De 10 tips:


1. Accepteer je volledig

Accepteer wie je bent en hoe je eruitziet.


2. Durf jezelf te zijn

Draag geen masker en doe niet alsof, wees jezelf


3. Laat negatieve stem in jezelf los laat het stemmetje los die negatief tegen je praat


4. Zorg goed voor je lichaam en geest

Als je goed voor je lichaam zorgt voel ga je je ook beter voelen. En voed je geest met inspiratie uit boeken, podcast of wat jij leuk vindt om te leren


5. Je hoeft niet perfect te zijn

Wees gewoon jezelf met alles wat is


6. Wees eerlijk naar jezelf

Geef dingen die je niet leuk vindt aan bij anderen mensen, kijk naar wat jij belangrijk vindt in je leven


7. Stel grenzen

Geef aan wat je niet leuk vindt en wat jij wel wil in je leven


8. Vergeef jezelf

Wees niet te streng voor jezelf als je iets fout hebt gedaan of iets gedaan hebt wat voor jou stom leek


9. Geef jezelf complimenten

Wees lief voor jezelf en kijk naar wat je al hebt bereikt en kan in je leven, geef jezelf af en toe een schouderklopje


10. Zet jezelf op de eerste plaats

Mensen denken dat dat egoïstisch is en dat ze hun kinderen op de eerste plaats moeten zetten maar dat is helemaal niet zo. Eerst goed voor jezelf zijn en dan kan je ook beter anderen helpen en er voor je kinderen en anderen zijn. Moest ik ook leren hoor.

20 keer bekeken0 reacties
Anders zijn is uniek........
Contact:
Life coach Barbara- Anders zijn is uniek
Email: barbara@andersisuniekcoach.nl
KVK nr: 73143340
BTW: NL001866133B38
Bank: NL84KNAB0258424338

Donaties klein of groot zijn heel erg welkom om mijn werk verder te kunnen voortzetten. Dankje wel!

  • White Instagram Icon
  • White Pinterest Icon
  • LinkedIn - White Circle
  • White Facebook Icon
Stel hier je vraag

© 2018 Life coach Barbara - Anders zijn is uniek