Wie ben ik 

Ik ben Barbara de Klerk-Heerenveen gediplomeerd life coach en ervaringsdeskundige. Ik help vrouwen met een uniek uiterlijk die worstelen met onzekerheid over hun uiterlijk en graag met meer zelfvertrouwen in het leven willen staan. Zodat ze meer rust ervaren en blij kunnen zijn met zichzelf. En dat hun uiterlijk niet meer in de weg staat om voluit te leven.

Ik vind het fantastisch om jou te inspireren. En jou in je eigen kracht te zetten, zodat je jezelf weer terugvindt en voluit kan gaan leven zoals jij dat wilt. 

Mijn jeugd

Ik was als jong meisje al erg betrokken bij iedereen en hield van mensen om mij heen en hield van gezelligheid. Ik organiseerde altijd wel wat leuks met vrienden.

 

Door de vele operatie ’s in mijn jeugd liep mijn schooltijd en jeugd anders dan normaal. Ondanks dat ik me veilig voelde in hoe mensen mij  anders en voorzichtig en speciaal behandelden, begon het aan mij te knagen.

Ik ging naar speciaal onderwijs een school voor mensen met een lichamelijke handicap. En voelde me weer anders. In eerste instantie vond ik dat moeilijk. Ik wilde niet mij ‘anders’ voelen,ik wilde normaal zijn en er bij horen. Maar ik bloeide op op deze school en heb er een hele leuke tijd gehad, heb zelfs mijn huidige man hier ontmoet.

Mijn keerpunt

Toen ik bijna klaar was op deze school, keek de school niet verder en stimuleerde je ook niet naar een vervolgopleiding. Ze wilden mij plaatsen op een sociale werkplaats. Ik was het daar niet mee eens en voelde dat er meer in mij zat dan er nu uitkwam.

 

Daar begon mijn bewijsdrang en vechtlust. Ik ging zelf opzoek naar een MBO vervolgopleiding op administratief gebied. Deze heb ik goed afgerond en wilde daarna werken en ging volle moed solliciteren. Dit ging best moeizaam omdat ik nog heel jong en onzeker was en al snel merkte ik dat ik nu ook weer op mijn uiterlijk werd beoordeeld door de maatschappij. Dat hielp niet mee aan mijn zelfbeeld en zelfvertrouwen.

Rond mijn 18de  onderging ik nog een zware operatie aan mijn oog. Het oog werd door een cyste naar buiten geduwd. Ik had hier veel last van psychisch maar ook had ik er pijn aan. Ik werd erg emotioneel voor deze operatie en was vast besloten hierna geen operatie meer te willen.

Vanaf dat moment besloot ik dat mensen me maar moesten nemen zoals ik ben. Ik wilde niet meer vechten en bewijzen, ik wilde rust en mezelf zijn en mezelf terugvinden, want die was ik onderweg kwijtgeraakt.

Ik wilde geen last meer hebben van dat mensen mij naroepen en uitlachen en dat ik daar dan weer verdrietig om werd en onzeker en ongelukkig en vooral boos. Ik wilde mij niet meer schamen voor mezelf om mijn ander uiterlijk. Ik wilde gewoon mijzelf terug vinden en mooi vinden. Hier begon mijn lange reis van persoonlijke ontwikkeling en mezelf accepteren. Dit is nu mijn passie geworden en wil andere mensen daarmee inspireren.

Dat gun ik jou ook!

Benieuwd hoe mijn lange reis van persoonlijke ontwikkeling is verlopen?

 

Ik heb het uitgebreid beschreven in mijn e-book en opdrachten toegevoegd, zodat jij voor jezelf aan de slag kunt.

Anders zijn is uniek........
Contact:
Life coach Barbara- Anders zijn is uniek
Email: barbara@andersisuniekcoach.nl
KVK nr: 73143340
BTW: NL001866133B38
Bank: NL84KNAB0258424338

Donaties klein of groot zijn heel erg welkom om mijn werk verder te kunnen voortzetten. Dankje wel!

  • White Instagram Icon
  • White Pinterest Icon
  • LinkedIn - White Circle
  • White Facebook Icon
Stel hier je vraag

© 2018 Life coach Barbara - Anders zijn is uniek