Wie ben ik ?

Ik ben Barbara ik ben 43 jaar oud, en ben getrouwd met Dave en we hebben twee geweldige kinderen.

Ik heb in 2018 een coachopleiding gedaan. Ik heb daarvoor ook verschillende cursussen gedaan op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en coaching bij Civas opleidingen. En bij de Sorag Academie veel geleerd over alternatieve geneeswijze.

Ik laat mij inspireren door verschillende mensen uit binnen en buitenland zoals Gabrielle Bernstein, waar ik ook een training bij gevolgd heb over o.a. de wet van de aantrekkingskracht. Ik heb daarvan veel geleerd en coaching tools gekregen om dit weer door te geven. Ik laat mij ook nog steeds coachen door verschillende coaches.

Oprah, The Secret van Katie Byron, Wayne Dyer, Louise Hay. Wet van de aantrekkingskracht. En ik haal nog veel meer inspiratie uit andere inspirerende personen. Ook mediteren en inspirerende podcast luisteren doe ik graag daar krijg ik veel inspiratie en leer ik veel van.

Vrije tijd

In mijn vrije tijd ga ik er graag op uit met mijn gezin, maak ik graag een wandeling of lees ik graag een spannend of inspirerend boek. Ik ben geïnteresseerd in psychologie. Verder houd ik van lekker eten, ga ik graag uit eten en kijk ik graag een film of serie. Luister ik graag naar muziek. In mijn vrije tijd neem ik ook deel aan een groep netwerk sterke moeders. Dat is een groep moeders die allemaal een zorgen kindje hebben. Ik heb namelijk twee kinderen met autisme.

In mijn vrije tijd heb ik vrijwilligerswerk gedaan bij de Zonnebloem.

Daar bezocht ik oudere mensen die vaak eenzaam zijn en mee willen doen aan diverse activiteiten die werden georganiseerd. mensen die door omstandigheden niet meer hun administratie op orde kunnen brengen.

Bij Humanitas heb ik als vrijwilliger gewerkt bij het chatproject “het luisterend oog”. Waarbij ik mensen met problemen een luisterend oor/oog bood.

Ik heb vanaf mijn geboorte tot een jaar of 20 veel operaties gehad. Ik leefde van de ene correctie operatie naar de andere. Het voelde alsof ik vooral aan het overleven was.

Ook voelde ik me anders dan mijn leeftijdsgenootjes. Dat maakte me onzeker. Ik ontwikkelde een negatief zelfbeeld en had last van angsten en schaamde me voor mezelf.

Op een gegeven moment wilde ik me niet meer anders voelen en leven om alleen maar te overleven. Toen heb ik de knop omgezet en wilde ik geen operaties meer

en vond ik het wel goed zo. Toen pas kon ik werken aan mijn zelfbeeld en minderwaardigheidscomplex. Ik had erg de behoefte aan lotgenoten en iemand die mij begreep wat ik voelde en die miste ik toen.  

Ik ging mijn verdriet van me af schrijven in mijn dagboeken. En hield bij wat goed

ging in mijn leven. Ik ging met maatschappelijk werkers, psychologen en coaches praten, zodat ik leerde me niet meer anders te voelen en mezelf terug te vinden

en te kijken wat ik echt leuk vind om te doen. Ik las veel boeken over psychologie

en zelfhulp boeken. Ik ging op yoga om rust in mijn hoofd te krijgen. En ik ging allemaal leuke dingen doen om me goed te gaan voelen. Dit hielp allemaal wel steeds beter.

 

 

Ik weet uit ervaring dat het een lange weg is om je zelf te accepteren en te zijn wie je wilt zijn omdat de maatschappij je niet altijd ziet zoals jij jezelf ziet “Als een mooi en leuk persoon”. Daarom heb ik een droom. 

Ik gun iedere vrouw met een aangeboren gezichtsafwijking een goed gevoel over zichzelf om in het leven te staan hoe zij dat willen en voluit te leven.

Ik wil en kan jou helpen om ook die knop om te zetten. Ik ga je coachen, motiveren en inspireren!

Lieve groet Barbara